Miss Provocative

Ledsen att jag inte hört av mig på länge. Har varken haft lust eller motivation till att skriva. Vad gällande mitt sexliv är det just nu så jävla DÖTT. Jag är deprimerad. Hade sex med mitt ex förra veckan, helt utan känslor och helt utan liv i kyssar. Bara helt vanligt sex. Och visst det är galet skönt, men jag är less på honom, jag vill ha en ny kuk, en annan kille och andra saker att leka med.

Har ju börjat träffa en kille nu. En 87a, gör lumpen i stockholm, muckar den 8 december, bor på med sina übersöta föräldrar i en galet snygg lägenhet. Söt är han också, sa jag det?
MEN han är nog bög.
Har varit med honom flera dagar denna vecka, kollat på film och på idol och så. Han var ensam hemma alla gånger, men han försöker inte ens att ta på mig?
Och jag har bestämt mig för att jag inte ska vara den som tar det första steget. MEN JAG ÄR KÅT.
Och nu har han åkt iväg 3 veckor. HEHEHEHEHE.

Får se vad som händer. Lovar att uppdatera oftare nu.

Kyss och pill /Miss Provocative


Miss Prudish

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev sist. Har glömt bort mig lite, det är nog mitt försvar.
Skulle vilja tacka alla trogna (och otrogna) läsare för att ni läser våran blogg. Vi ska helt enkelt skärpa oss och försöka uppdatera lite oftare, men tiden räcker inte riktigt till alla gånger...

Nu har jag varit med den här killen ett tag, allt rullar på och det känns bra !!  Vi har hur roligt som helst och skäms absolut inte när det gäller att driva med varandra. Det har liksom blivit våran grej, att göra bort den andra inför en massa människor. Ibland när vi går och handlar så kan någon av oss helt plötsligt säga något pinsamt om den andra rätt högt och sedan spelar man bara med. Ni anar inte hur roligt det är att se folks reaktioner.

I fredags när vi var och handlade var det självklart mycket folk eftersom det var fredag eftermiddag. Trängseln vid ingången var ett faktum och självklart tar han chansen och inleder en pinsam situation genom att rynka näsan, titta på mig och sniffa i luften. Sedan säger han sådär pinsamt högt:  "Nämen. GUUD vad du luktar kiss!" 
Folk runt omkring oss stannade till och tittade på mig. Alltså mycket kan jag spela med på, men där kunde jag inte improvisera ett bra svar, dessutom var det så oväntat. Jag rodnade lite och svarade:  "Ja men förlåt då. Det är inte så lätt att hålla tätt alla gånger...."

En annan gång när jag och Miss Provocative var på stan träffade vi på min karl som slog oss följe. Vi bestämde oss för att gå in på Kicks (den affären är farlig, jag handlar ihjäl mig där bara för att få bonuspoäng på mitt jävla medlemskort. Grrrrrr!!). När vi klev in i affären stog det personal precis vid ingången och packade upp parfymer. Då kläcker han ur sig:  "Miss Prudish. Stoppa inte ner så många saker i väskan den här gången. Det blir ju så pinsamt varje gång du åker fast."
Personalen släppte allt dom höll på med och tittade allihopa på mig. Skamset gick jag till parfymerna och började lukta runt. Jag kanske inte behöver nämna att jag hela tiden hade någon i personalen i hasorna....

Nu ska jag börja göra mig klar för dagen. Måste ju vara mitt allra bästa jag när jag lämnar hemmets fyra väggar.


Miss Chatty

Hejsan kära läsare!

Ni kanske trodde att jag var en väldigt romatisk persson osv. och ja det kan man väll säga att jag är.. 
Men bara för det så går det ändå inte så framåt på kärleksfronten, man kan ju säga att det är rätt öken där!

Killen jag gillade förut han ville inte vara mer än vänner, killen jag gillar nu han börjar tycka om en anann tjej, så man kan inte säga att det går framåt.
Jag tänkte först fixa till 10 tips om hur man ska flirta, men jag verkar ju inte ha någon större framgång där, så istället tänkte jag ta upp hur man tar igen sig efter att man har fått ett riktigt nedslag...
vi kör väl på samma spår som på förra idén 10 tips.

1. Hitta en ny kille så du visar den förra att du inte bryr dig (även fast du gör de;P)

2. Fixa en tjej-kväll med dina bästa väninnor, och sitt och prata om alla fe och brister han har.

3. Nästa gång du vet att du kommer att träffa honom, klä upp dig lite grann så han får veta vad han gått miste om.

4. Unna dig någon rikitgt snygg tröja, för att käna dej på bättre humör.

5. Flirta med någon du egntligen inte menar allvar med, bara för att känna dig vacker och uppskattad.

6. Spill inga tårar över honom, tänk på hur bra det är att vara singel och kunna strula runt lite som man vill. Man vet ju aldrig när man träffar en annan HUNK!

7. Köp hem saker som du älskar att äta men kanske inte är så nyttiga, ta på dig en mysdress och titta på vänner eller en anna serie, du behöver inte vara supersnygg hela tiden.

8. Om du är tjenis med hans polare så se till om du ser dom på stan, hejja och se glad ut! och om han är med går du bara förbi och låtsas som ingeting.

9. Och om du vill känna dig riktigt jävlig mot honom men känna dig bättre så kan du ju alltid sprida ut ryktet att dom är dålig på att kyssas... funkar alltid!

10. Och om du vill göra honom riktigt svartsjuk kan du alltid flirta med hans kompisar...


Hoppas att ni har fått ett par bra tips som kan hjälpa er under de dåliga dagar man har efter ett sådant nederlag...
Men lycka till med kärleken i alla fall och jag hoppas det funkar bättre för er än för mig och att ni inte behöver de här tippsen....


Tack för att ni lästa!


image4   /  Miss Chatty


Miss Chatty

Från Miss Prudish's lite mindre romantiska inlägg till ett mer romantiskt inlägg, det handlar om våra första kyssar i ett förhållande!
Mitt ex han var en sån där riktig svärmorsdröm, han var sådär riktigt äckligt gullig ibland och kunde överösa en med komplimanger.. men han var ändå som en bästa kompis vi kudne ligga å prata i timmar i telefonen utan några pinsamma tystnader!

Det började med att vi gick runt på stan och pratade om allt möjligt, vi var liskom så där mysiga med varandra och gick och höll varandra i handen och höll varandra om midjan när vi gick, det var så romantiskt ska ni veta ;)
Sedan fick han för sig att vi skulle gå på torget istället för att gå inne i värmen, det var ju faktiskt i början av December så det var ju rätt kallt ute, så vi pälsade ju på oss de kläder vi hade med oss och gick ut..

När vi väl hade kommit ut i kylan så fick jag världens björnkram, jag blev riktigt varm inombords så där lyckligt pirr kom fram i magen, vi gick runt lite först och tittade i skyltfönstrerna och sedan styrde vi stegen ut mot torget, vi fick syn på julkören som stog på den öpphöjda scenen som stog mitt på torget, så vi ställde oss där för att lyssna lite, när han plötsligt tittade ner på mig och gav mig ett av hans lite halvsnea leenden jag log tillbaka och tittade mot kören igen, så tog ahn ett steg så han hamnade mitt emot mig och gav mig en kyss, våran första kyss!!

det var en av de mest romantiska första kyssarna jag någonsin har haft, men lyckans rus slutade ju inte där, utan vi fortsatte våran promenad upp mot en trafikskola där hans pappa skulle hämta honom, så där stog vi och kramades i kylan och väntade på att pappan skulle hämta honom när vi började prata om hur mycket vi skulle sakna varandra! hans pappa kom tillslut och hämtade honom vi gav varandra en snabb puss och skildes sedan åt..

Jag gick därefter vägen ner till bussen, den kom strax efter att jag hade satt mig i busskuren, jag hade precise satt mig på sätet när min telefon ringde, det var ju självklart han! Han ringde bara för att säga att han saknade mig, snacka om romantiskt eller hur?!

Och det var min mest romantiska kyss, är det någon annan som vill delje någon annan romatisk berättelse, eller försöka komma med något bättre?! ;)



// Miss Chatty


Miss Prudish - rykten

Hej !

Den här killen som jag börjat "dejta" trivs jag väldigt bra ihop.
Vi träffades oftare och oftare och allt verkade för bra för att vara sant. Och så var det.... trodde jag.
Så en dag viskade en liten fågel i mitt öra, ett rykte om den här killen. Jag blev riktigt chockad när jag fick höra det här för det stämde verkligen inte in på honom.... Det sas att anledningen till att han och hans ex gjorde slut var för att han hade slagit och hotat henne.
Hela min lyckliga lilla värld föll samman och jag kunde inte tänka på annat. Jag kände mig tvungen att konfrontera honom, så jag smsade honom att vi måste prata  (det mest allvarliga någon kan smsa...)
Om jag ska vara riktigt ärlig så var jag väldigt nervös inför det här lilla samtalet... Tänk om det var sant !  Tänk om han skulle bli vansinnig och arg... Tänk om han skulle ge sig på mig.

Jag berättade som det var, vad jag hade hört. Han blev nog lika chockad som jag. Kände sig kränkt. Det var absolut inte sant.
Detta får mig att fundera över alla rykten som vi sprider runt om oss. Även om det bara är lite skvaller vänner emellan så kan vissa saker verkligen missuppfattas eller förvrängas för egen vinnings skull.
I det här fallet är det avundsjuka som ligger bakom allt. Helt sjukt......










Kram


Miss Explosive

Hallå i rutan!

Tänkte bara börja med att berätta att min mus har blivit slapp... :@
Den har knappt blivit använd, alltså något alls! Eller, visst har jag använt den, men bara med snabba och korta rörelser.
Och nu, nu börjar den ge upp hoppet! Den vill inte vara med, när man rör den så händer nästan ingenting!
Jag blir så less!

Ja, det är alltså datormusen jag talar om.

Dagen har inte bjudit på några roliga händelser alls.

Jag ska ta efter mina väninnor och skriva om vad jag tycker är det mest oattraktiva en kille kan göra:

♥ Berätta om sin mamma på första träffen, varför gör man det? Jag behöver inte veta att du har en mamma.

♥ Berätta om alla gånger han har haft sex. Det blir nog pinsammare för honom när vi märker att han är oskuld och suger i sängen :)

♥Skicka smöriga sms med texter som "jag saknar dig mitt lilla sockerfrö" Behöver jag säga något mer? sockerfrö...

♥ Informera oss om hur lång en porrfilm är, hade jag velat veta det hade jag tagit reda på det själv... Ärligt.

♥ Lukta svett, hur kul är det att mysa med en kille som luktar äckelrumpa? skaffa deodorant din äckelgubbe!

♥ Övrig kroppslukt och diverse hål som ljud kommer ut ifrån, nej tack... Inte i min närhet i alla fall.

Har ni andra saker ni tycker är värre än dessa så kommentera gärna och byt erfarenheter!
 
Puss&Kram

image17 // Miss Explosive

Miss Chatty

Hejsan kära läsare!

Killar kanske undrar hur vi kvinnor egentligen fungerar, och ja tyvärr kan jag inte svara på alla era frågor idag men kan ju starta lite lätt!

Alla killar är ju faktiskt nyfikna på varför en tjej egentligen har med sig sin väska precis överallt, eller hur?
Så jag tänkte lösa det mysteriet lite om varför handväskan är en flickas bästa vän.
En tjej, kvinna eller ja, vilken kvinnlig individ som helst, har för det mesta med sig sin väska iprincip vart som helst!
Och vi har ju alla möjliga små prylar i den som vi kan tänkas behöva under dagens gång.
Så jag tänkte därför göra en liten lista på vad som kan finnas i en kvinnas liv, med ett annat namn hennes handväska :)

Dels finns det ju olika sorts modeller...

         


Och varje väsk fyller ju sina olika funktioner, den stora väskan är perfekt och ha med sig om man ska sova över hos någon, man får verkligen plats med mycket. Sedan har vi ju den lilla smidiga kuvertväskan som man kan ha med sig om man ska gå ut någonstans. Där får det plats det nödvändigaste som mobil, pengar och nyckeln. Men sedan har vi ju den vardagliga väskan för en vanlig tjej.

Och i denna väska kan man hitta:

En plånbok, med många kortfack
En mobil, av något slag
En sminkväska, med diverse olika artiklar för att bättra på make-upen under dagen
Ett läppglans (ett måste)
Ett antal pennor
Ett block för att skriva ner kom-ihåg-grejer
En parfym
En hårklämma
Ett par hårsnoddar
Ett par hårpinns
En spegel
En kalender
En eller två paket tuggummin
En liten sprayflska för att bättra på frisyren
En kam eller borste
ob/ bindor
En mp3 eller annan musikspelare



Så nu killar kanske ni har fått en liten bättre inblick i vad som försigår i en kvinnas väska. Nu behöver ni inte smyga ner i er flickväns väska för att veta mer om henne, ta bara en titt här!


/ Miss Chatty  



image4


Miss Prudish - lekar

Hallå Hallå.


Helt sjukt det här med killar och relationer. Det ska spelas olika spel hela tiden för att få killen på kroken. När man har honom på kroken och han är helt såld på dig så tänker man att spelet kanske är slut och du nu kan ta det piano. Men så är icke fallet..... Nu ska alla andra spel dra igång, som att du ska locka honom för att sedan avvisa honom. En evig katt och råtta-lek.
Detta leder mig in på tankar kring dagistiden. Vi lekte tjejer och killar för sig ute och inne. Vi hade tjej- och killklubbar där vi pratade hemlisar. På den tiden fanns till och med tjej- och killbaciller som var livsfarliga.
Efter dagistiden kom lågstadiet då man började leka i mer blandade grupper tjejer och killar. Några år senare kom puberteten som en käftsmäll då alla tjejers knoppar helt plötsligt blev ömma och sedan förvandlades till bröst, killarnas röster blev konstiga och det lät som att dom hade svåra smärtor ibland.... Men mitt i alla dessa händelser så kom dom underbara hormonerna.

HORMONER... Finns det något bättre/värre?! Nu blev killarna spännande och man ville liksom ta på dom, hålla i dom och lukta på dom. Alla killbaciller var som bortblåsta och världen blev så underbar. NU började leken på allvar.
Kollar man på vuxna så leker dom fortfarande lekar. Vi i tonåren är fast i detta lekmönster. Vi kommer aldrig sluta leka dessa lekar som alla leder till samma sak... Relationer = sex.

Play safe



// Miss Prudish

Miss Provocative

Eftersom jag inte haft sex på hela TRE DAGAR, så har jag ju faktiskt tid till annat- jag kan sitta här! På mina väninors begäran ska jag nu starta en kukskola. Delar upp den i olika faser, så era nya kunskaperna hinner sjunka in innan jag kör in mer i era små hjärnor. Så håll utkik efter kukskolan, del 1 kommer här.

Del 1 - Att suga kuk
Att suga kuk är en svår konst, som kräver mycket träning och tålamod. Det gäller att få ner så mycket av själva kuken i halsen som möjligt. Vid förspelet när ni ligger och kysser varandra kan du sakta börja gå ner mot halsen. Blöta kyssar med tungan längs nyckelbenen får karlarna att rysa av välbehag. Fortsätt ner, nafsa i bröstvårtorna och fortsätt ner mot naveln. Kyss bukmusklerna och gå sedan ner mot den heliga batongen. Börja att suga försiktigt, blöt ner den med ditt eget saliv så det blir lite glid i det hela. Variera ditt tempo, långsamma, snabba, lösa, hårda sug. Var försiktig med tänderna, lägg tungan som en skål i munnen, som täcker alla tänder- att få känningar av tänder när man ligger och bli avsugen är ungefär lika skönt som om han skulle råka bita dig i klittan - dvs. samma smärta som att bryta av en nagel (värre?). Sug länge och försök gå djupare och djupare på honom, om du köjs, fortsätt! Det är då det är som skönast för honom. När du kommit till det stadiet att du kan hantera kuken långt ner i halsen så har du förmodligen också hittat platsen där det bara säger swisch!
Allt eftersom kommer du kunna köra längre och längre ner i halsen. Till slut hittar du hålet ner till strupen, och hittar kuken ditt struphål- så hinner du knappt säga kuk innan du har svalt hela batongen.
Alltså- var försiktig! Det är i det stadiet man kan råka spy. Man sväljer helt enkelt hela kuken.
Du märker att han är på väg att komma när han skriker, drar dig i håret och åmar sig ovanligt mycket. Om du väljer att svälja den heliga "mjölken" eller inte, är helt upp till dig. Om du inte sväljer, kan det var nödvändigt att ha ett glas i närheten eller så spottar du helt enkelt i papperskorgen.
TIPS. Be kille hålla i håret (eller sätt upp det, men det är osexigt), det är ganska mycket i vägen.

Trevligt sug!

Miss Provocative


Miss Prudish - I den stora världen

Mitt första inlägg på denna blogg. Känns härligt, har så mycket att berätta om.

Nu har jag varit ute på banan i två år och dejtat en massa olika killar (gillar inte den svenska stavningen "dejt" utan föredrar "date", men var osäker på stavningen). Okej... jag har väl kanske inte träffat en massa killar, men en och annan har jag hunnit med.
Alla har börjat och slutat på ungefär samma sätt:

♥ Jag blir intresserad
♥ Velar fram och tillbaka om jag ska ta kontakt
♥ Tar kontakt
♥ Killen blir intresserad - jag är inte intresserad längre

Det är alltid lika spännande inför den första daten. Man ska fundera ut vad man ska göra, vad man ska ha på sig, hur man ska ha håret.... Sen när det börjar dra ihop sig så kommer man på "SHIT! Vad ska vi prata om? Vad pratar man om? Har vi något gemensamt?!"  Paniken växer och likaså oron över att det ska uppstå pinsam tystnad, i värsta fall att man ska göra bort sig totalt och daten blir ett fiasko.
Man kan ju alltid trösta sig med att oron oftast är ömsesidig, du är inte ensam om den.

Nu har jag börjat träffa en kille som konstigt nog prickar in allt som jag letat efter hos de tidigare killarna. Killarna jag träffat innan har alltid saknat något "viktigt" som lett till att jag tappat intresset. Men den här killen, gosh! Jag ska inte förvänta mig något men han slutar aldrig förvåna mig och jag hoppas att det kan bli något.

Första inlägget är väl inte så roligt. Men det går inte att skriva så intressant och roligt när man ska försöka informera om dagsläget, men häng kvar. Detaljerna kommer  ;-)

image6




















// Miss Prudish



Miss Explosive

Hej världen.

Jag tänkte berätta om en underbart fin upplevelse som dagen bjöd på :)
På msn addade jag en kille som jag hört mycket fina saker om , bland annat att han är fin, snäll och omtänksam.
Kanonkanon tänkte jag :)

Han visade sig vara en såndär kille som ger en komplimanger det första han gör. berättade gärna mer än 2 tillomed 3 gånger hur fin och omtänksam jag var.

Sedan drog han igång och berättade om hur han tycker om att sola och bada naken...
-Jaha, vad svarar man på det då? tänkte jag, så jag svarade inte alls.
Han fortsatte i samma anda och bjöd ut sig själv till allmän beskådning (dvs stripp i camen)...
När jag för andra gången nobbade honom blev han sur och sa exakt vad han tyckte om mig.

Det helade slutade med munhugg och diverse bitchattacker från min sida...
Han blockade mig på msn, han kunde inte fortsätta leva med att jag nobbat hans nakna kropp.

Nudisten i mitt hjärta, Idag - Imorgon - för alltid ♥

Puss&Kram!

image10 // Miss Explosive.


Miss Chaty

Hejsan kära läsare!

Nu tänkte jag brörja med en liten fråga.
Hur vet man om en kille gillar en på en mer romantisk nivå elr om dom bara tycker om en på ett mer vänskapligt sätt?
Ja det är dagens stora fråga. Jag gillar nämligen en kille som är sådär genomtrevlig och go mot allt och alla han möter så det är verkligen jätte svårt att veta om han beter sig på ett speciellt sätt mot mig elr inte!
Hur ska jag kunna få fram till honom att jag gillar honom utan att verka allt för desperat?
Jag är ju som alla vet en väldigt pratglad persson men när det gäller killar så vet jag för det mesta inte alls vad jag ska säga, om det inte är en killkompis förstås för med dom kan jag vara hur knäpp och pladder glad somhelst med. 
Men det vill verkligen inte vara så med den kille jag gillar, iaf inte förns jag har lärt känna honom mer och börjat träffa honom utanför dom vanliga miljöer som vi vanligtvis vistas i. Men med killen jag just nu tycker om har jag tyvär inte kommit så långt än.
Men det är ju det jag hoppas på, men det går ju så fruktansvärt segt framåt i utveckligen. Varför kan inte världen bara skynda på vad det gäller kärlek?
Ja det är ett antal frågor som man ställer sig vid många olika faser i livet, men det är så svårt att svara på dem, så snälla hjälp mig om ni har några erfarenheter som ni på något vis har lyckats lösa på ett bra sätt.

/ Miss Chatty
 

RSS 2.0