Välkommen.

image2

Vi är fyra vackra, unga kvinnor som kommer att blogga om våra kärleksliv. Vi kommer att underätta er om pinsamma incidenter, våra tankar om det motsatta könet samt vardagliga, kvinnliga problem.



Miss Explosive

Jag är, som ni kanske har förstått, en människa med väldigt kort stubin. Enligt min omgivning växlar jag från glad till förbannad väldigt snabbt.
Jag är också rapp i käften, säger ofta vad jag tycker (om allt och alla), och bryr mig inte om vilka jag sårar, en annan trevlig sak med mig är att jag pratar först och tänker sedan.
Nu kanske ni uppfattar mig som en väldigt osympatisk och elak individ. Men så är inte fallet...
Jag är rebellisk och streetsmart.
För att sammanfatta det hela, jag har skinn på näsan!

Pinsamt: Efter ett långt förhållande med en otroligt snygg och sexig kille, tog det slut. Vi var ett snyggt par. Ett jävligt snyggt par. Tills den där fredagskvällen vi låg hemma hos mig i soffan. Tända ljus och titanic gick på tvn. Vi tittade inte mycket, utan ägnade tiden till varandra. Plötsligt slutar han kyssa mig och säger med uppgiven ton "jag tror jag är bööög".



Miss Chaty

Jag är som ni alla kanske redan vet, en väldigt pratglad kvinna i sina bästa år. Jag pratar nämligen jämt och ständigt och kan uttrycka mig på väldigt pinsamma sätt ibland. Saker jag inte förstår säger jag rakt ut och frågar vad det är även om det kanske inte är det rätta tillfället att ta upp det just då. Men vad bryr jag mig om det till efteråt när jag är högröd om kinderna och tycker att allt är jättepinsamt.


Pinsamt:
jag hade tyckt om en kille väldigt länge, men vi hade bara kommit till det här stadiet då man sitter och skickar gulliga sms till varandra, om ni förstår hur jag menar.

Men det var ju under en av kvällarna med mina vänninor som jag skämde ut mig totalt inför den här killen. Vi satt och skämtade hemma i soffan och pratade om olika uttryck, när jag får för mig att skicka ett skämtsamt sms till honom, så här skrev jag: "haha din lilla pungräka" och skickade iväg utan en aning om att dom som gick i samma klass som honom kallade honom för lillräkan p.g.a hans storlek på snoppen! Där satt jag och skämtade om pungräkor! Snacka om pinsam incident!




Miss Prudish

Jag är en prydlig och smått neurotisk ung kvinna som har ett otroligt kontrollbehov. Att prata om sex är något jag fått lära mig med tiden, men det är inget jag förespråkar, sånt är privat! Just därför är jag oftast den som ber mina väninnor att dämpa sig då deras samtal om sex går lite överstyr...
Just nu är jag singel och letar febrilt efter "min andra halva". Att säga såna klyschiga saker gör mig smått illamående. Romantik är inte min starkaste sida om man säger så.

Pinsamt: Jag hade träffat en kille ett tag men var inte säker på mina känslor för honom (det lutade mot att jag inte var intresserad alls). Så en dag kom han hem till mig och vi skulle äta tacos till middag. Min mage lät upprorisk och kurrade hela tiden under måltiden. Vi skrattade lite åt det och tänkte inte så mycket på saken. När vi sedan satt i soffan och skulle påbörja våra filmkväll började magen leva om igen och jag blev alldeles kallsvettig. I vild panik fick jag SPRINGA in på toaletten, drog ner byxorna och hann knappt sätta mig innan bajset kom. Där satt jag med rännskit och hade killen som väntade på mig i soffan.



Miss Provocative

En småkåt kvinna i mina allra bästa år. På min lediga tid försöker jag hålla ordning på armar och ben samt öka mina kunskaper om den kringgående manliga batongen. Penisar har alltid faschinerat mig då jag redan som 3-åring stoppade in en banan "därnere". Är singel just för tillfället men letar febrilt efter en hane att sätta klorna i. Får se hur det blir med den saken.


Pinsamt:
Efter ett tvåtimmarspass sex bestämde han sig för att spruta mig i ansiktet. Visst sa jag, och tre sekunder senare låg jag där. Vit i hela ansiktet, klibbig och jävlig. Sved utav bara helvete i ögonen och han fick hjälpa mig till toaletten för en "ögonskölj". Han fick leda mig tillbaka till sängen (såg inte ett smäck) och sedan fick jag blunda resten av kvällen. Resultat av ansiktssprut= röda svullna ögon. Ciao.


RSS 2.0