Miss Explosive

OJ, vad länge sedan det var jag skrev.
Ja, jag kan väl börja med att berätta att sedan sist jag skrev har jag träffat en kille, blivit lite lätt förälskad och blivit dumpad.


Så, varför har jag haft en så grym otur med män?
♥Min första kille var socialtmissanpassad och gillade sin moppe mer än mig.
♥Min andra kille vart bög (...)
Och denna unge mannen hade inte ens en redig anledning. Det enda han sa var: Om det var meningen att det skulle bli något mellan oss hade det blivit det för länge sedan.

Jaha? Tack för att du sa det nu, och är det bara jag som tycker att 1 månad är lite väl kort dejttid innan man kastar sig in i ett förhållande?

Jag vet att jag inte är ful, jag vet också att jag inte är elak.... Jag är en ganska snäll person som aldrig skulle vara otrogen, inte ens på fyllan eftersom jag inte dricker alkohol...
Det enda negativa med mig själv som jag kan komma på är mitt korta temprament och att det brinner av lite väl snabbt.

Nej, jag blir så jävla upprörd av detta! Vad är det för fel på mig?

Nu ska jag bädda ner mig  i sängen med en stor glasskål och lyssna på Lars Winnerbäck!
Pusselipuss


image17// Miss Explosive

Miss provocative

God afton vänner. Vilken uppståndelse över vår blogg! Mycket intressant må jag säga.

För det första vill jag klargöra:
- denna blogg är ett skämt, vi överdriver rejält och vill endast underhålla.
- jag känner många färgade människor som gillar att bli kallad neger och de kallar varandra för negrer. jag säger neger av ren reflex och kommer fortsätta att göra det.
- vi är fyra tjejer mellan 16-18 år gamla som skriver denna ROLIGA blogg.
- ingen av oss har/haft klamydia.
- negern i sig som jag skrev om i förra inlägget var 28 år gammal och pratade inte svenska. (och tyvärr, jag har galet mycket fördommar......).
- ni som inte gillar bloggen SLUTA LÄS!

puuh.


Miss Provocative

Hej små vänner!
Förra helgen var jag ut igen, hånglade med en neger för första gången i mitt liv. Till er som inte provat på det kan jag rekommendera det starkt! Det var heeeeelt underbart, man bara försvann i läpparna.
Nu i lördags var jag också ut, träffade en neger då också som spelar i ett ett allsvenskt fotbollslag (lite coolt). Träffade honom på förfesten, långa blickar och så där. ÄLSKAR ATT FLÖRTA!!
När jag var ensam i köket drog han in mig i ett hörn och kysste mig :') Lite senare gick vi till en krog här i vår stad XXX. Vi dansade galet mycket och roligt. Kysstes på dansgolven och taffsade så där lite lagomt.
Det var bara det att när jag stod där och dansade med min neger så såg jag en ÄNNU SNYGGARE kille bakom min neger.. Helt sjukt snygg var han!!!!!!!!!!! Mörka jeans, perfekt stor sjärt, vita kallsonger och lagomt mkt häng. Till det hade han ett vitt linne och galet snygga hockeyarmar. Jag föll pladask.
Vi började flörta... sen dansade jag lite med honom också. Men jag var typ rädd för han var så sjukt jävla snygg. Han kan inte komma från den här staden för i sånna fall borde man veta vem det var, den här staden är inte speciellt stor... Sen fortsatte jag iallafall dansa med min neger.. på ett annat ställe. Vi gick iväg till ett place som spelar mer nEgErDuNk  *ler*, där blev vår dans mer seeeeexy ;) Kan ju säga att jag tror att han är omskuren, och han gjorde mig galet kåt.  Men sen när han frågade om jag skulle följa med han hem (han bor ovanför en körskola här i stan) så kom jag på att han är neger och kommer ifrån Afrika.
AIIIIIDS!!! Risken fanns faktiskt så jag åkte hem istället :) skulle aldrig ha sex med en 28-årig gammal kille, som inte pratar svenska och kommer från afrika. kalla mig fördomsfull- men jag skulle ALDRIG göra det.
dock ringde han mig igår. HAHA.
Jag älskar mig själv.

Kan berätta att mitt ex flyttar idag, och han har flickvän nu... som bor i en annan stad. men han kom hit och sa "hejdå". Det slutade med att vi hade hårt skönt sex :) yeah.
Ta hand om era pojkvänner, brudar!!!

Väl mött

RSS 2.0