Miss Prudish - lekar

Hallå Hallå.


Helt sjukt det här med killar och relationer. Det ska spelas olika spel hela tiden för att få killen på kroken. När man har honom på kroken och han är helt såld på dig så tänker man att spelet kanske är slut och du nu kan ta det piano. Men så är icke fallet..... Nu ska alla andra spel dra igång, som att du ska locka honom för att sedan avvisa honom. En evig katt och råtta-lek.
Detta leder mig in på tankar kring dagistiden. Vi lekte tjejer och killar för sig ute och inne. Vi hade tjej- och killklubbar där vi pratade hemlisar. På den tiden fanns till och med tjej- och killbaciller som var livsfarliga.
Efter dagistiden kom lågstadiet då man började leka i mer blandade grupper tjejer och killar. Några år senare kom puberteten som en käftsmäll då alla tjejers knoppar helt plötsligt blev ömma och sedan förvandlades till bröst, killarnas röster blev konstiga och det lät som att dom hade svåra smärtor ibland.... Men mitt i alla dessa händelser så kom dom underbara hormonerna.

HORMONER... Finns det något bättre/värre?! Nu blev killarna spännande och man ville liksom ta på dom, hålla i dom och lukta på dom. Alla killbaciller var som bortblåsta och världen blev så underbar. NU började leken på allvar.
Kollar man på vuxna så leker dom fortfarande lekar. Vi i tonåren är fast i detta lekmönster. Vi kommer aldrig sluta leka dessa lekar som alla leder till samma sak... Relationer = sex.

Play safe



// Miss Prudish

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0